Waarom een videograaf een must have is op uw bruiloft

Kiest u een fotograaf of een videograaf om een ​​dag op de bruiloft te fotograferen? Nee, kies gewoon beide! Met dynamische afbeeldingen kunt u uw bruiloft echt herbeleven. Alles en iedereen verschijnt op de foto, inclusief het grappige optreden van uw ietwat dikke oom. Zeker gedenkwaardig!

Beleef de bruiloft opnieuw via trouwvideo’s

De trouwvideo is hot. Dit is niet verwonderlijk. Tijdens het bekijken van de video kunt u de hele bruiloft herbeleven. Het zijn bewegende beelden die meer emotie en spontaniteit overbrengen dan foto’s. Ook het geluid in de film heeft hier veel aan bijgedragen. U zult de toespraak weer horen, misschien uw eigen geloften, het gelach en de ontroerende opmerkingen … u verschijnt weer in die trouwzaal!

Mis niks 

Toen hadden we het net over de ceremonie! Er zijn veel dingen te doen op de bruiloft, en als er iets interessants gebeurt aan de achterkant van de kamer, lijkt het alsof jij, als bruid, druk bezig bent met het begroeten van gasten. De cameraman heeft dit moment waarschijnlijk op band vastgelegd. Ze werken vaak met meerdere video grafen, waardoor ze niets zullen missen. Video grafen gebruiken bijvoorbeeld twee mensen en meerdere camera’s om films op te nemen, waarbij alle belangrijke momenten vanuit meerdere hoeken werden vastgelegd. “We fotograferen met camera’s die van lens kunnen wisselen, dus we kunnen bijvoorbeeld een telelens gebruiken om op grote afstand goede close-ups te maken. Achteraf zeggen pasgetrouwden vaak dat ze ons nog nooit hebben gezien ‘.”

Die avond al een video! 

Een groot voordeel van de cameraman is dat hij op het avondfeest alle huwelijksfragmenten van de hoogtepunten van de dag kan laten zien. Dat is geweldig! Op dat moment bent u zich er meer van bewust dat u een bijzondere dag beleeft. Dit is een cadeau voor mensen die er overdag niet zijn. Met een videograaf kunt u in stilte perfecte trouwfilms maken. “De fotograaf en de redacteur werken nauw samen om zoveel mogelijk speciale momenten vast te leggen. De beelden worden doorgegeven aan de redacteur en de redacteur produceert achter de schermen speciale eindresultaten. ‘S Avonds wordt uw trouwfilm vertoond op het grote scherm. 

Herinnering voor altijd

De trouwclip kan uw geheugen fris houden. U kunt natuurlijk ook af en toe uw eigen trouwalbum ophalen, maar soms is het de beste tijd. Bijvoorbeeld een geweldige toespraak van uw beste vriend en niemand krijgt het droog, of uw oom met overgewicht wordt gek omdat “I am sexy, and I know it” op komt. Extra leuk om te zien in de film! Het voorstel kan hierin volledig inspelen op uw wensen. “Dit is uw belangrijke dag en ook uw film. U bent degene die de film blijft kijken. De muziekkeuze bepaalt het ritme en vertelt uw persoonlijkheid. Daarnaast kleurcorrectie, geluidsmontage en mixen, met behulp van hoogwaardige professionele apparatuur goede videografie  is natuurlijk onmisbaar en speelt een belangrijke rol. Het kostte ons enkele uren om het gewenste resultaat te bereiken. 

Cadeau voor de afwezigen

Dat we tegenwoordig alles delen op social media is geen nieuwtje meer, u wilt natuurlijk iedereen laten zien dat jullie een blast hadden! Met een trouwvideo zijn de mensen die niet bij de bruiloft konden zijn er toch een beetje bij. Zo hebben uw vrienden uit het buitenland of een eventuele zieke dierbare toch een indruk van hoe het er aan toe ging op jullie bruiloft.

Unieke beelden bij uw verhaal 

Elk pasgetrouwd stel heeft zijn eigen verhaal, dat u in de trouwclip kunt vertellen. Met behulp van enkele tips en trucs van de videograaf en uw eigen favoriete muziek wordt het uiteindelijk een heel persoonlijke en bijzondere video. Een uitstekende videograaf weet precies hoe hij voor elk pasgetrouwd stel een unieke en emotionele huwelijksvideo moet maken.

 

Onopvallende videograaf 

Een goede videograaf zal niet de hele dag voor uw neus aan zijn camera snuffelen. U hoeft niet te poseren, maar u kunt uw ding doen en hij zal de rest doen. Als alles goed gaat, realiseert u zich niet eens dat hij er is, kunt u helemaal uzelf zijn en genieten van uw bruiloft. Uw vader kan de camcorder ook thuis laten en een goede vader worden. Hij kan veilig onvergetelijke foto’s overlaten aan professionals. Beter voor iedereen! 😉

Deel dit bericht: